Bio

Wie ben ik?

Dany Goessens, gehuwd met Freida, vader van een fantastische zoon en opa van 2 prachtige kleinkinderen. 

Net zoals mijn 2 oudere broers ben ik thuis geboren in Appelterre-Eichem. Toen ik nog heel jong was verhuisden we naar Meerbeke waar ik de kleuterklasjes en het 1ste leerjaar van de lagere school doorlopen heb. Nadien zijn we definitief verhuisd naar Ninove waar ik vervolgens de lagere school doorlopen heb in de, nu terziele gegane, kaaischool. 
Nadien heb ik de technische richting gevolgd en meteen ook avondschool te Ninove. 

Na het behalen van mijn diploma ben ik in dienst gegaan bij de NMBS, ik ben er heel mijn professionele carrière lang gebleven. Als jonge knaap werd ik gedropt in de grote haven van Antwerpen waar ik op alle uren van de dag en de nacht rangeringen deed. Een zeer mooie ervaring die ik nooit zal vergeten. Toen ik oud genoeg was om reizigerstreinen te besturen heb ik een bijkomende opleiding met goed gevolg doorlopen. De rest van mijn carrière heb ik goederen- en reizigerstreinen gereden vanuit het depot Antwerpen-Dam, Aalst en Geraardsbergen.

Na mijn werkuren volgde ik ook nog een cursus bedrijfsmanagement gevolgd waarna ik, in bijberoep, 16 jaar lang een IT zaak geleid heb. Informatica is immers een grote hobby van mij.

Na 37 jaar trouwe dienst ben ik 'anders actief' geworden hetgeen mij nu ook de tijd geeft om me volledig in te zetten voor Forza Ninove. 
De andere schaarse vrije uren breng ik vooral door met motorrijden.  Meestal spreken we tijdens de week ergens af met enkele motorrijders en trekken we op de motor door het land en de buurlanden.